Szeretünk mesélni

Szeretünk mesélni

Ennyi dínós matrica a világon nincs. 1000 dínó matricája

2017. november 07. - Szeretünk Mesélni

dino.jpg

A mesehősök jöhetnek-mehetnek, matricák újulhatnak, a dínótéma állandó az ovis korosztálynál, főleg a fiúknál örök kedvenc.

A korábban milliószor átböngészett és minden egyes alkalommal újabb és újabb furcsaságokkal megörvendeztető Keresd meg a dinoszauruszokat könyv nagytestvérét kaptuk meg a napokban a Napraforgó Kiadó jóvoltából.

Az új borítóval jelentkező 1000 dínó matricája könyv - az 1000 matricás albumok sorozat tagjaként- töretlen népszerűsége mutatja, hogy a gyerekek igenis szeretik a kihívásokat! Ezek a csodás matricás albumok valóban hosszú időre lekötik a gyerekek figyelmét, hiszen nem kis feladat megtalálni minden matrica helyét. A könyv átlapozgatása közben nem csak újabb ismeretekkel gazdagodhatunk, de remek szórakozást is nyújt a közelgő hidegebb napokra a kíváncsi óvodások számára.

A matricás könyv bogarászását összekapcsolhatjuk a már említett Keresd meg a dinoszauruszokat könyv lapozgatásával, így dupla örömet okozva kisgyermekünknek.

Bizton állíthatom, ha egy versenyt szerveznénk, hogy „ki találja meg a legtöbb furcsaságot a könyvben” címmel, mi biztos dobogósok lennénk.

 

Kiadó: http://www.napraforgokiado.hu

 

 Kövessetek minket itt is: 

www.facebook.com/szeretunkmeselni 

www.noamese.hu (Nádasi-Ozsvár Andrea meseíró oldala)

www.kilincscica.hu (Szabados Melinda meseíró oldala)

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretunkmeselni.blog.hu/api/trackback/id/tr4913199669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása