Szeretünk mesélni

Szeretünk mesélni

Szupercuki mesekönyv jelent meg (nem) csak ovisoknak

2018. november 08. - Szeretünk Mesélni

A Dörmögő Dömötörből már jól ismert Kilincscica és barátai az ovi varázslatos világába kalauzolnak el bennünket.

akonyv.jpg

Ki ne ismerné Kilincscicát, rendes nevén Kilincsmacskát? Minden kisgyermek kabalái között rejtőzik egy, aki csak arra vár, hogy eljöjjön az éjszaka, amikor a gazdája álomra hajtja a fejét, ő pedig

elindulhasson a nagyvilágba, ahol ezer kaland vár rá. Ilyen a mi főhősünk is, aki egy belvárosi lakásban várja elgémberedett lábakkal, mikor alszik el szerető gazdája, Dodika. Csendben fülel, vár…. és amikor már hallja a háziak mély szuszogását, az ablakon keresztül távozva vígan és füttyentve hívja össze a ház és a környék cicáit, kutyáit, hogy aztán egész éjszaka tartó kalandokba keveredjenek.

Legjobb barátja Mió és Wuff a házból, de szívesen barátkozik az éjszaka során életre kelt egyéb játékokkal is. Minden éjjel új kalandok várnak! Hol a padlásra belopózva autóversenyeznek az ott pihenő játékokkal, hol a szomszédos kerület macskáival mérik össze erejüket. Kalandjaiktól hangos a pesti utca, az ott lakók pedig nem értik, miért olyan álmosak kedvenceik egész nap.

A mesekönyv az ismert könyvesboltok mindegyikében kapható vagy megrendelhető a Leviter kiadótól is. 

kilincscica_tel_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretunkmeselni.blog.hu/api/trackback/id/tr5714359991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása