Szeretünk mesélni

Szeretünk mesélni

Ubukubu Zűrkalandjai 2. - Tájékozódás a Labirintusbolygón

2019. február 04. - Szeretünk Mesélni

 

Ahogy azt már az első résznél is írtuk, Porzsolt Ami Ubukubu zűrkalandjai című zseniális mesekönyve egy remek grafikákkal ellátott nagyszerű olvasmány ovisok és alsós gyermekek számára. Az amúgy is szenzációs könyv folytatása még izgalmasabb és aranyosabb, mint az első rész.

A második epizódban az egész csapat Gömbvillámot keresi kalandos feladatokon, feladatos kalandokon keresztül. Ubukubu, Memó, Pilla és Számtalanszárnyú szellemkapszulájuk segítségével felfedezik a Labirintusbolygót, ahol ismét izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba kerülnek.

A világűrgék által lakott bolygón az eddig vándorló és folyton versenyző világűrgék végre otthon érzik magukat. Űragyalka észörvényének térképével, a könyvben található feladatok segítségével a kisgyermekek nemcsak vicces feladatokat oldhatnak meg, de a tájékozódásban is előrébb léphetnek, fejlődhetnek.

Színezős, kitalálós, labirintusos játékok fokozzák az izgalmakat, melyek miatt a könyvet továbbra sem esti mese gyanánt javaslom. 

Űrdurva sztori, izgalom az egész családnak, ahol a történet végére minden a helyére kerül.

A könyvet Nick-Vékony Andrea illusztrációi színesítik.

 

Bővebb információ a könyvről: https://napraforgokiado.hu/keszsegfejleszto-konyvek/ubukubu-zurkalandjai-2-tajekozodas-a-labirintusbolygon

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretunkmeselni.blog.hu/api/trackback/id/tr4714607544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása